Control acces

Terminale profesionale pentru Control Acces

Oferim o mare varietate de subsisteme hardware pentru controlul accesului, de la terminale monolitice la compoziții modulare de controlere și dispozitive periferice, care la rândul lor pot fi grupate în seturi sau pot fi instalate în configurații distribuite.

Aceste sisteme se bazează pe comunicații eficiente și sigure între toate componentele, iar acest lucru se realizează în sistemele noastre printr-o combinație de protocoale standard sigure precum HTTPS și cele proprietare, care rulează pe rețele IP private sau publice și pe BUS-uri specializate.

Cititoarele și terminalele de control acces sunt cea mai bună soluție pentru fiecare companie, în ceea ce privește funcționalitățile și designul.

Software profesional pentru Control Acces

XAtlas, este o singură aplicație software modulară, care este scalabilă în funcție de dimensiunea companiei și de funcțiile dorite, făcând posibilă crearea:

  • un sistem de control al accesului cu o singură aplicație;
  • un sistem de securitate integrat, care include aplicații de detectare a intruziunilor și supraveghere video pentru supravegherea și monitorizarea în timp real a mediului și a persoanelor;
  • un sistem de securitate ;i pontaj de mari dimensiuni care gestionează sute de terminale și uși într-o arhitectură de sistem perfect compatibilă cu politicile corporative în ceea ce privește securitatea rețelei și integritatea datelor.

Pentru a se potrivi cel mai bine diferitelor nevoi ale multor utilizatori Soluția de control acces XAtlas este disponibilă în trei versiuni diferite: Centralizat, Distribuit, Enterprise.

Healthcare sector

Access in area with hygienic environments refers in most of the cases to operating theatres, where hermetic doors help maintain the sterile environment by both their ability to close hermetically and their easy-to-clean properties, but also to access into medical facilities for medics and visitors .