Managementul spațiilor de lucru

ZWorkspace, soluția pentru gestionarea și rezervarea spațiilor de lucru și a stațiilor de lucru

DESCRIERE

Infinity ZWorkspace este soluția Zucchetti care răspunde nevoii crescânde a companiilor de a gestiona și rezerva spațiile de lucru într-un mod inteligent.

Cu Infinity ZWorkspace puteți rezerva birouri, stații de lucru, săli de clasă, săli de ședințe, dar și locuri de parcare într-un mod simplu și intuitiv, răspunzând nevoilor organizaționale, tehnologice și de management al resurselor umane ale companiei dumneavoastră.

ZWorkspace este un sistem software și hardware complet, cu funcții specifice pentru managerii de facilități, departamentul de logistică sau cei implicați în gestionarea spațiului, dar și pentru departamentul de resurse umane și HSM al companiei, precum gestionarea direct de către angajați a rezervărilor în mod independent.

PLUS

Infinity ZWorkspace este o soluție COMPLET FUNCȚIONALĂ care permite atât angajaților, cât și vizitatorilor să verifice disponibilitatea spațiilor de lucru ale companiei și apoi să le rezerve într-o manieră simplă, grație unei interfețe grafice foarte intuitive și a unei structuri de aplicații foarte flexibile, cu meniuri, vizualizări și tipăriri diversificate de către utilizator.

Dar beneficiile nu se termină aici:

 • INTEROGĂRI și ANALIZE – software-ul are rapoarte și indicatori pentru a monitoriza performanța și a iniția procese de luare a deciziilor mai rapide
 • WEB și MOBILE – soluția este complet bazată pe web, dar este disponibilă și pe dispozitive mobile, cu aplicații pentru rezervări și check-in / check out
 • INTEGRARE – soluția se integrează funcțional cu software-ul și sistemele de management al resurselor umane, controlul accesului și managementul activelor furnizate de Zucchetti
 • SMART WORKING – soluția este ideală pentru companiile care operează în colaborare și pentru companiile care administrează spațiile și personalul cu o abordare inteligentă de lucru
 • SIGURANȚĂ – ZWorkspace răspunde nevoilor actuale legate de urgența în sănătate, evitând astfel adunarea persoanelor în incinta companiei

INTEGRARE

Infinity ZWorkspace este integrat cu:

 • Soluții de Control Acces Zucchetti, pentru a cunoaște câte persoane se află într-un spațiu de lucru – de asemenea pentru a evita adunările și pentru a menține distanțarea socială a angajaților conform protocoalelor de sănătate actuale – și pentru a putea gestiona persoanele prezente într-un spațiu acordat în caz de urgență
 •  Soluții de HR management Zucchetti: datorită bazei de date unice, toate evenimentele referitoare la un colaborator individual (absențe, transferuri, cursuri etc.) contribuie la actualizarea automată a stării fiecărei rezervări.
 • Soluții de Administrarea Activelor: managerul facilității are la dispoziție o suită completă pentru gestionarea clădirii și a spațiilor sale, în ceea ce privește rezervarea spațiilor, controlul calității aerului și gestionarea energiei și întreținerea sistemelor, utilajelor și echipamentelor aferente

APP

Noul mod de a trăi mediul de lucru impune, tot din motive de sănătate și siguranță, un nou obicei: abandonarea stației de lucru fixe și partajarea spațiului de lucru și a resurselor companiei.
With this in mind, the Având în vedere acest lucru, s-a născut aplicația Infinity ZWorkspace App, o extensie mobilă a soluției Infinity ZWorkspace. Aplicația permite angajaților să rezerve spații de lucru și resurse ale companiei în deplină autonomie, împărtășind astfel mediul de lucru într-un mod sigur, dinamic și colaborativ.

Descărcați-l pe telefonul dvs. smartphone pentru a:

 • gestionați rezervările pentru sălile de ședințe, stațiile de lucru, locurile de parcare și alte resurse ale companiei
 • rezervați serviciile aferente și instrumentele de asistență (proiectoare, tablouri, catering și alte servicii utile)
 • confirmați ocuparea resursei rezervate prin check-in și check-out.
 • Prin intermediul aplicației, lucrătorul va putea rezerva în 3 pași (Căutare – Selecție – Coș), toate spațiile și resursele companiei utile pentru șederea sa în companie și să confirme utilizarea acestora prin check-in-check-out (prin intermediul aplicației, prin scanarea unui cod QR sau TAG NFC sau automat datorită senzorilor IoT).

Toate rezervările, atât actuale, cât și viitoare, sunt rezumate în tabloul de bord al aplicației; pentru fiecare resursă rezervată, este posibil să consultați informații descriptive și să vizualizați locația acesteia în planul companiei.

Funcționalități

 • DEFINIREA ȘI ALOCAREA SPAȚIILOR: dacă sunteți un manager de facilități, un manager de resurse umane sau un HSM, puteți defini diferitele tipuri de active și spații de lucru (recensământ și definirea costurilor) din companie, asociindu-le cu grupuri specifice de utilizatori autorizați să le rezerve și alocându-le în funcție de tipul de activitate
 • GESTIONAREA REZERVĂRILOR: în orice moment și oriunde vă aflați, de asemenea, datorită aplicației mobile, puteți gestiona rezervările de cameră, birou etc., fie ca utilizator de supraveghere, fie în modul self-service, dacă sunteți angajat. De asemenea, este posibil să rezervați serviciile aferente și echipamentele de sprijin (catering, diverse materiale). Rezervările pot fi vizualizate și gestionate cu funcții de check-in și check-out, prin calendar, QR Code și NFC Tag-uri, sau prin antene BLE situate în stațiile de lucru.
 • MONITORIZARE: monitoarele specifice poziționate în spațiile companiei permit angajaților să verifice dacă o cameră sau o stație de lucru este liberă sau ocupată, oferind, de asemenea, un sprijin valid în oferirea direcțiilor și orientării persoanelor din interiorul clădirii.

Healthcare sector

Access in area with hygienic environments refers in most of the cases to operating theatres, where hermetic doors help maintain the sterile environment by both their ability to close hermetically and their easy-to-clean properties, but also to access into medical facilities for medics and visitors .