Despre noi

Experiența Smart Tech Center

Într-o lume aglomerată în care mișcarea este continuă, iar accesul trebuie să fie moderat pentru fiecare persoană, siguranța joacă un rol important în activitatea și experiența oamenilor. Aici intervenim noi.

Având o experiență vastă pe piața soluțiilor de control acces, Smart Tech Center este rezultatul unei noi perspective, care nu se axează doar pe comercializarea și implementarea sistemelor de control acces, ci pe ascultarea nevoilor principale ale clienților și oferirea de soluții personalizate, adaptate celor mai complexe cerințe.

Noi va securizam calea de acces eficient și inteligent.

Soluțiile noastre de control acces, sistemele software și hardware, cât și cunoștințele de know-how contribuie la protejarea persoanelor și la securitatea proprietăților, a spațiilor sportive sau de divertisment dedicate publicului larg, cât și la optimizarea proceselor de desfășurare a activității dumneavoastră. Pentru Smart Tech Center, termenul „servicii complete” are un sens dublu. În primul rând, calitatea și fiabilitatea sistemelor noastre ne plasează printre primele decizii ale clienților noștri când vine vorba de implementarea sistemelor de securitate al accesului.

În al doilea rând, serviciile de consultanță și asistență respectă cele mai înalte standarde de calitate și de înțelegere. Pentru a putea găsi cele mai bune soluții, trebuie să înțelegem nevoile principale ale clienților și să urmărim o perspectivă unică pentru fiecare proiect pe care îl desfășurăm.
Acordăm o importanță deosebită fiabilității, siguranței și a calității serviciilor oferite, precum și a interacțiunii cu firma noastră. În același timp, acestea sunt obiectivele principale ale Smart Tech Center.

Misiunea Smart Tech Center

Controlul accesului este o formă de securitate fizică, cât și psihică, care monitorizează și gestionează toate intrările și ieșirile efectuate într-o locație, oferind în același timp sentimentul de siguranță pentru toate persoanele implicate. 

Misiunea Smart Tech Center are ca obiectiv oferirea și menținerea siguranței prin soluțiile inteligente de control acces și gestiune, reușind în același timp să pună bazele unui parteneriat de succes, bazat pe încredere și transparență. 

Healthcare sector

Access in area with hygienic environments refers in most of the cases to operating theatres, where hermetic doors help maintain the sterile environment by both their ability to close hermetically and their easy-to-clean properties, but also to access into medical facilities for medics and visitors .