Terminale profesionale hardware

XFamily - Terminale web pentru aplicații de pontaj si control acces

XFamily include terminale web robuste pentru aplicatii de pontaj si de control acces.

Afișaj transflectiv
Pregătit pentru utilizare
Configurabil prin web Funcționalitate, tehnologie și design.

X1, X2, X3 sunt dispozitive multifuncționale pentru aplicații de control al accesului și pontaj, potrivite pentru orice tip de mediu de lucru, chiar și în aer liber.
Terminalul poate gestiona punctul de acces conectat la acesta în două moduri: OFFLINE, folosind tabele stocate în sistemul de fișiere intern și ONLINE, schimbând mesaje HTTP în timp real cu un server care gestionează punctul de acces, validează cardul, afișează mesaje și controlează toate celelalte funcții ale terminalului.

Pregătit pentru utilizare

Toate funcțiile de Pontaj și Control Acces sunt deja integrate și pot fi configurate prin web (sloturi de timp, coduri de motiv, sirene, tranzit cu PIN, listă albă etc.).

Gestionarea integrată a punctelor de acces
X1, X2 și X3 sunt capabile să gestioneze complet toate stările (alarmă, intrare forțată, blocare forțată, tranzit care nu a avut loc etc.) ale unei uși sau a unui turnichet.

Configurabil prin WEB
X1, X2 and X3 terminals are completely configurable and manageable via web.

Echipat cu baterie de lungă durată
O baterie internă standard menține funcționarea timp de o oră.

Echipat cu port USB 2.0 extern
Pentru copierea înregistrărilor de tranzacții pe un stick de memorie; protectie cu parola.

Echipat cu GPRS
O versiune cu modem GPRS integrat este disponibilă pentru toate modelele.

Funcții suplimentare pentru X3:

Ecran tactil
Cu aceeași dimensiune compactă ca și predecesorii săi, X3 are nu numai o tastatură numerică, ci și o interfață cu ecran tactil, făcând utilizarea mai intuitivă.

Afișaj grafic color
Afișajul color de 4,2 ”cu rezoluție 480 × 272 pixeli oferă o reproducere detaliată și bine definită a ecranelor, pentru a vizualiza tranzacțiile și a introduce motivele selectabile printr-o simplă atingere.

Management integrat al punctelor de acces
X3 gestionează toate stările (alarmă, breșă, blocare forțată, trecere nereușită etc.) a 8 uși batante sau 4 turnicheți prin intermediul celor 8 plăci opționale.

Gestionarea mai multor puncte de acces
X3 este capabil să gestioneze pe deplin un sistem de control al punctelor de acces multiple, cu o gamă largă de dispozitive opționale care pot controla individual sau în combinație.

X7 și X7 Glass: terminal WEB pentru pontaj și control acces

X7 and X7 Glass: terminal WEB pentru controlul timpului și prezenței și accesului.
Ecran mare
Portret sau Peisaj
Versiunea WiFi
Terminalele POE multifuncționale cu afișaj de 7 inci. Management complet al porților, potrivit pentru orice tip de mediu de lucru, chiar și în aer liber.

Interfață WEB
Terminalele sunt complet configurabile și gestionabile prin web (parametri de configurare, carduri, utilizatori cu nume, autorizații, revizuirea înregistrărilor tranzacțiilor, configurarea punctelor de acces etc.).

Touch Screen
Afișaj cu ecran tactil cu tehnologie rezistivă pentru X7 și tehnologie capacitivă pentru X7 Glass pentru o experiență de utilizare mai intuitivă.

Pregătit pentru utilizare
Toate funcțiile de control al accesului și pontaj sunt deja integrate și pot fi configurate prin web (intervale de timp, coduri de motiv, sirene, tranzit cu PIN, listă albă etc.).

Software CLOKI WEB încorporat
pentru a gestiona sisteme simple de Control Acces si Pontaj fără a instala niciun software pe computer. Totul este operat printr-un browser web.

Gestionarea integrată a punctelor de acces
X7 și X7 Glass gestionează complet toate stările (alarmă, intrare, blocare forțată, tranzit care nu a avut loc etc.) de până la 8 uși sau 4 turnichete folosind până la 8 plăci de expansiune RS485 opționale.

Până la 3 cititoare pot fi conectate direct la terminal
Un cititor intern și două cititoare externe.

Gestionarea mai multor porți
X7 și X7 Glass sunt capabile să gestioneze pe deplin o instalație multi-gate, datorită disponibilității unei game largi de dispozitive opționale care pot fi conectate la terminal.

Cititor multi-tehnologie RF5
X7 și X7 Glass, dotate cu cititor multi-tehnologie RF5, pot citi următoarele tipuri de carduri:
• 1125 kHz EM4102 și compatibile,
• 13.56 MHz Mifare: Ultralight, Classic 1K, 4K, Classic EV1 1K, DESFIRE.
• 14443A.

AXGATE - controler ethernet avansat

AX GATE este un controler ethernet puternic configurabil printr-un browser WEB obișnuit sau încărcând fișiere text prin FTP.
2 conectori cititor
8 usi / 8 module electronice
4 relee – 8 intrări
AX GATE: controlerul avansat tehnologic
AX GATE poate fi gestionat în timp real de un server HTTP: controlerul primește comenzi HTTP de la server și trimite mesaje HTTP care conțin variații de intrare sau citiri de card.
AX GATE administrează 2 porți independente cu criterii separate de control al accesului: ușă batantă, turnichet sau sas de securitate. Adăugând AX MAX (Q2 2013) pe linia sa criptată RS485, pot fi gestionate până la 8 porți fiecare cu un cititor de intrare și un buton de ieșire.

Gestionarea porților prin web
Starea porților controlate este afișată în timp real și poate fi schimbată (deschisă, blocată …) prin trimiterea unei comenzi simple.

Auto-Diagnosticare
Toate evenimentele sunt înregistrate într-un fișier text, iar nivelul detaliilor informațiilor înregistrate poate fi configurat.
Configurabil prin web
Utilizatorii și autorizațiile lor pot fi adăugate, schimbate și eliminate cu ușurință de pe web; toate tranzacțiile pot fi afișate sau descărcate dintr-un browser cu un simplu clic.
Biometrie
Până la opt 485 cititoare biometrice cu cititor RF. Amprentele digitale sunt înregistrate de utilizatori pe terminale cu afișaj (X1, X2 și SuperTRAX Light) și apoi transferate către controler care, la rândul lor, le trimite către cititoarele biometrice conectate.

AXDOOR - controler ethernet pentru usi / porți

AX DOOReste un controler ethernet versatil și complet configurabil, care poate fi gestionat de la un browser web intuitiv.
1 cititor conectat
8 usi / 8 scanduri
2 relee – 2 intrări

AX DOOR: controler avansat și ușor de utilizat
Tehnologia sa avansată îl face dispozitivul perfect pentru aplicații de control al accesului extrem de exigente în care sunt necesare dimensiuni compacte și performanțe excelente.
AX DOOR poate fi gestionat în timp real de un server HTTP. Poate primi citiri de carduri și variații detectate pe opt intrări echilibrate, precum și trimiterea de configurații inițiale, alte date și comenzi și poate răspunde în timp real la orice solicitare de validare externă a tranzitelor.

Gestionarea porților prin web
Starea porților controlate este afișată în timp real și poate fi schimbată (deschisă, blocată …) prin trimiterea unei comenzi simple.

Auto-Diagnosticare
Toate evenimentele sunt înregistrate într-un fișier text. Nivelul detaliilor informațiilor înregistrate poate fi configurat.

Configurabil prin web
Utilizatorii și autorizațiile lor pot fi adăugate, schimbate și eliminate cu ușurință de pe web; toate tranzacțiile pot fi afișate sau descărcate dintr-un browser cu un simplu clic.

Biometrie
Până la opt 485 cititoare biometrice cu cititor RF. Amprentele digitale sunt înregistrate de utilizatori pe terminale cu afișaj (X1, X2 și SuperTRAX Light) și apoi transferate către controler care, la rândul lor, le trimite către cititoarele biometrice conectate.

XIO - controler cloud

Controlerul Cloud configurabil prin web de pe orice browser sau prin Bluetooth de pe un smartphone.

Cloud Controller

8 usi / 24 module

Gestionați prin web / APP

Noul controler inteligent pentru a gestiona accesul și pontajele prin WEB sau smartphone.

XIO poate gestiona până la 8 intrări și 16 dispozitive (BLE, RFID, biometrie, pinpad și cititoare cu afișaj pentru aplicații de monitorizare a prezenței). Criteriile de acces sunt specifice pentru fiecare poartă.

Caracteristici

 • Manager de poartă complet bazat pe web (configurabil și gestionabil prin browser).
 • Cu protocoale securizate: HTTP, HTTPS și FTP
 • Nu este nevoie de DLL pentru a integra X-I / O: toate comunicațiile se bazează pe protocoale standard.
 • Ethernet nativ 10/100 POE.
 • Modul opțional POE +: modul POE de mare putere pentru a furniza și unele dispozitive RS485 cu cablu ethernet.
 • Acumulator extern (în carcasa șinei DIN) pentru a furniza, de asemenea, unele dispozitive RS485 în caz de întrerupere a alimentării prin poștă.

Extensibilitate cu module RS485

Este posibil să conectați până la 16 module NeoMax (Net92), fiecare cu 1 cititor, 2 intrări digitale și 2 relee. Alternativ, este posibil să conectați o combinație de 16 dintre următoarele dispozitive utilizând protocolul SPP:

 • FD-NeoMax (1 cititor, 2 intrări și 2 relee);
 • Cititor încastrat AX RF cu buton;
 • Cititoare biometrice AX BIO sau XFinger cu cititor RF integrat;
 • Cititor RFID 4 / K și RFID 5 / K disponibil și cu tastatură integrată pentru acces PIN și / sau cu cititor BLE pentru utilizarea smartphone-urilor ca ecusoane;
 • FD-RALL: cititor cu afișaj pentru aplicații de monitorizare a prezenței.

Reader RFID/ 5 - 5K – multi-tehnologie

RFID5 și RFID / 5k sunt cititoare pentru aplicații de identificare automată.

Bluetooth (BLE)

IP65

Grad de rezistență la impact: IK08

Cititor RFID multi-tehnologie

Cititoare multi-tehnologie cu LED-uri RGB și sonerii. Cadru extern disponibil în alb sau negru. Terminal spate detașabil. BLE integrat. 125Khz (EM4102), Mifare Classic 1K și 4K, cititor Mifare Ultralight și Desfire EV1card. Dimensiuni: 80x80x23 mm (HxWxD).

Modele:
 • 500.61 RFID 125Khz (EM4102), ISO 14443A, Mifare Classic 1K și 4K, Ultralight, Desfire EV1. Patru formate de ieșire: Clock & Date, Wiegand 26 sau 37 bit, Serial (TTL o RS232) și RS232 cu protocol SPP.
 • 501.61 RFID 125Khz (EM4102), 14443A, NFC tip 2, Mifare: Classic 1K, 4K, EV1 1K, Ultralight, Desfire. Cu tastatură. Trei formate de ieșire: Clock & Date, Wiegand 26 sau 37 bit, Serial (TTL o RS232) și RS485 cu protocol SPP.
Codul fiecărei chei este trimis în SPP sau Wiegand

RFID / 2 - cititor de proximitate

Familia RFID / 2 oferă o gamă largă de tehnologii de proximitate, module de citire și citire / scriere.

2 semnale LED

Dimensiune compactă

IP65

Printre familiile noastre de cititori de control al accesului, RFID / 2.5 este un cititor de cititoare rezistente la apă IP65, cu rezistență la impact IK08, precum și certificări CE și FCC. Cititorul RFID / 2 are 2 LED-uri (albastru și roșu) și cablu de conectare. Versiunea 125Khz este, de asemenea, echipată cu un buzzer pentru feedback acustic. Dimensiunile sunt compacte (102x42x23 mm HxLxP) permițând instalații discrete, dar elegante, de control al accesului în fiecare mediu.

Cititorul RFID / 2.5 oferă o gamă largă de tehnologii de proximitate, module de citire și citire / scriere. Modelele echipate cu conexiune bidirecțională în serie, permit manipularea completă sau citire / scriere, aplicații multisegmentate și „aplicații multiple”.

Semnale pentru utilizator
Buzzer (numai versiunile de 125 KHz)
LED roșu și LED verde controlat de dispozitivul gazdă.

Distanța de citire
De la 30 la 150 mm în funcție de tehnologia RFID.

Montare pe perete
Două găuri de trecere frontale pentru înșurubarea în perete. Capac transparent din plastic pentru șuruburi și protecție LED. Cablul poate ieși din spate, într-o gaură în perete. Sau în jos (sau stânga / dreapta) pe aceeași parte a peretelui, prin margini ruptibile.

Versiuni OEM: Nu există carcasă, sunt disponibile doar versiuni de circuite.

Certificate: CE și FCC. IP65. IK08

AXBIO - cititor biometric

Sistem complet

AX BIO este un cititor de amprentă pentru uși de înaltă securitate cu cele mai avansate tehnologii de securitate și identificare.
Terminalul biometric de scanare a amprentei este echipat cu patru moduri de recunoaștere: identificare 1:N (numai amprentă digitală); Verificare 1:1 cu memorarea amprentei digitale pe AX BIO (cititor MIFARE RF + amprentă fixă); Verificare 1:1 cu memorarea amprentei pe cardul MIFARE 4K (cititorul MIFARE RF + amprentă); doar cardul MIFARE.

Pregătit pentru folosire

AX BIO poate fi instalat cu ușurință în carcase standard.

Multifunction
Bell, biometric door opener, complete control of high security gates (thanks to remote controlled relays), alarm arming/disarming, activation of secondary relay.

Integrat în Xatlas

AX BIO poate fi configurat pentru a funcționa ca o componentă a sistemului XAtlas. În acest caz, este conectat la un controler al sistemului.

Stand Alone
Nu este nevoie de PC sau conexiune. Configurarea dispozitivului și adăugarea de utilizatori cu utilizarea cardului de sistem.

Echipat cu funcția Night & Day
Funcția Noapte și Zi permite gestionarea, în funcție de intervalele de timp, a diferitelor niveluri de securitate prin setarea, de exemplu, a asocierilor modurilor de recunoaștere (de exemplu, Biometrie și card) sau prin atribuirea diferitelor autorizații de acces sau controale antifurt pentru diferite persoane.

Seria de funcții:

• Controlul complet al unei uși de intrare (starea ușii, butonul de ieșire, încuietoare, alarmă);
• Control alarme: armare și dezarmare;
• Deschiderea / închiderea releului secundar: activată doar de unii utilizatori sau de amprente.

MITO-03: cameră termică suplimentară pentru măsurarea temperaturii corporale

Compatibil cu terminalele AxessTMC

Diferite moduri de operare

MITO-03 este o cameră termică care poate fi instalată pe terminalele Axess TMC pentru a adăuga capacitatea de măsurare a temperaturii corpului.
Temperatura este măsurată la o distanță de 0,5 metri cu o eroare maximă de ± 0,2 ° C.
Un terminal echipat cu MITO-03, poate combina identificarea personală cu verificarea temperaturii corpului.

MITO-03 este compatibil și poate fi instalat pe X3, X3BIO, X4, X7, SuperTRAX Light, SuperGLASS 7 Light

Senzorii de temperatura MEMS sunt calibrați individual de către laboratoarele noastre. Distanța de detectare a temperaturii: 0,5 m. Eroarea de detectare a temperaturii: +/- 0,2 ° C. Rezoluție temperatură: 0,1 ° C.
Temperaturi detectabile: de la 5 la 45 de grade.
Zona de lucru a senzorului: deschidere orizontală: 5 grade

Moduri de operare După identificarea cu succes, se măsoară temperatura corpului utilizatorului. Dacă temperatura se încadrează în intervalul acceptabil, tranzacția este finalizată și tranzitul prin poartă (dacă este prezent) este permis.
Dacă temperatura este prea ridicată, terminalul semnalizează anomalia clar pe afișaj, însoțită de semnale acustice.
Poate fi configurat și un tip diferit de comportament:
• Poarta rămâne blocată și tranzacția este respinsă.
• Trecerea este permisă și tranzacția acceptată, dar înregistrată cu un cod de motiv special
• Un semnal de temperatură prea mare este trimis în timp real către un server (conexiune https) care decide comportamentul și ce să arate pe ecran (modul online)

Healthcare sector

Access in area with hygienic environments refers in most of the cases to operating theatres, where hermetic doors help maintain the sterile environment by both their ability to close hermetically and their easy-to-clean properties, but also to access into medical facilities for medics and visitors .