Uși pietonale automate

Confort, siguranță, eleganță, igienă, control acces și, în cazul zonelor cu aer condiționat, consum optim de energie: acestea sunt principalele avantaje ale utilizării ușilor automate atât în ​​exterior, cât și în interior.

În plus, ușa automată este un instrument ideal pentru rezolvarea problemelor barierelor arhitecturale.

Uși glisante automate

Smart Tech Center oferă o gamă completă de soluții pentru ușile pietonale glisante drepte, indiferent de cerință și orice performanță este necesară: sunt ușor de instalat, cu soluții estetice care se combină cu toate tipurile de mobilier. Există, de asemenea, soluții cu dispozitive anti-panică pentru siguranță îmbunătățită și acces mai ușor la căile de evacuare

Uși batante

Operatori de uși batante compacte și puternice

Operatorul de ușă batantă este un operator de ușă batantă electromecanic, inteligent, cu un design atractiv, subțire, de 70 mm.

Are un zgomot redus în timpul funcționării și este alegerea ideală pentru aplicații cu cerințe ridicate de operare cu putere redusă și lină, în combinație cu rezistența și fluxul mare de trafic.

Compensează presiunea și sarcina vântului și totuși rămâne ușor de deschis manual. Este alegerea ideală pentru intrările cu trafic intens în spitale , policlinici, centre de testare, aplicatii rezidențiale, de birouri și de servicii publice în care sunt importante atât zgomotul redus, cât și ușurința accesului.

Operatorul de ușă batantă oferă o soluție unică cu acțiune dublă, care permite ieșirea în caz de panică în ambele direcții Break-Out, cu resetare automată. O baterie încorporată asigură funcționarea chiar și atunci când alimentarea este întreruptă, în timp ce o funcție inteligentă de blocare adaugă securitate.

Sunt potrivite pentru aplicații precum:

 • trafic intens si consum redus de energie,
 • intrări interioare și exterioare,
 • uși cu unul sau două canate mobile batante,
 • usi cu împingere și/sau tragere,
 • ușile antifoc,
 • căi de evacuare cu opțiune de panică opțională în ambele direcții cu resetare automată și evacuarea fumului prin funcționalitate inversă.

Respectă reglementările de siguranță EN 1634-1, DIN 18263-4, EN 16005 și EN 1158.

Uși rotative

Ușile rotative sunt ideale atunci când controlul climei interioare este o prioritate. Disponibile în modele cu două, trei și patru aripi, ele ghidează fluxul de pietoni oferind în același timp o separare superioară a mediilor interior și exterior.

Uși rotative de mare capacitate cu 2 sau 3 canate mobile

Ușile rotative mari cu două și trei canate mobile vă optimizează costurile de încălzire și răcire interne imediat după instalare. Suntem lideri de piață în materie de siguranță și de gestionare a fluxului intens de oameni.

Uși rotative compacte cu 3 sau 4 canate mobile

Controlul climei interioare cu ușile rotative RD3 – 3 canate mobile și RD4 – 4 canate mobile

Ușile rotative RD3 și RD4 cu 3 si 4 canate mobile creează intrări atractive care combină avantajele climatizării unei uși rotative cu siguranța și comoditatea unei uși automate. Oferind o separare completă a mediului interior și exterior, o ușă rotativă compactă poate contribui la reducerea zgomotului, precum și a costurilor de încălzire și / sau răcire. Ambele modele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a face față unei game de cerințe de trecere, de la pietonii cu bagaje până la traficul pietonal moderat.

Aceste uși rotative pot fi comandate în mai multe configurații diferite, care pot fi combinate pentru a se potrivi practic cu orice clădire și sunt proiectate pentru a fi plasate direct pe suprafața finisată a podelei, fără a necesita fundații speciale.

Respectarea siguranței

Ușile rotative RD3 și RD4 sunt pe deplin conforme cu standardul de siguranță EN 16005.

Uși rotative manule asistate electric cu 3 sau 4 canate mobile

Ușile rotative manuale asistate electric merg împreună cu fluxul utilizatorului pentru ca acestea sa fie în sigure, durabile și ușor de utilizat în zone de circulație exclusiv pietonale.

Ușa rotativă RD100 Power Assist aduce un nivel de funcționalitate oricărui birou public sau privat. Perfect pentru intrarea care are trafic exclusiv pietonal, ușa rotativă compactă RD100 lasă pietonii să treacă ușor și în propriul ritm. Pe măsură ce pietonii împing ușa acționată manual pentru a o pune în mișcare, aceasta consumă mai puțină energie și reduce amprenta de carbon. Un instrument de configurare simplu, bazat pe web, pentru cuplu, direcție, asistență electrică și multe altele, permite tehnicienilor să vă ajute pe dvs. și clienții dvs. în cea mai bună soluție de intrare.

Sustenabilitatea și siguranța sunt integrate în ușa rotativă RD100. Senzorii de mișcare scanează în mod constant pentru a preveni prinderea sau a reduce riscul de accidente. Sunt disponibile si versiuni cu Return-to-park (revenire în poziția închisă ) si Stable-Park care reduc curentele de aer nedorite și asigură ușa să fie întotdeauna în poziția ideală pentru următorul utilizator.

O certificare RC3 înseamnă că RD100 este rezistent la efracție la un standard ridicat, ceea ce înseamnă că afacerea dvs. este protejată chiar și atunci când nu sunteți în apropiere.


Conformitate cu siguranța

Usa rotativă RD100 este pe deplin conforma cu standardul de siguranță EN 16005.

Uși rotative integral din sticlă cu 3 sau 4 canate mobile

Uși rotative integral din sticla (all glass) RD3-300 cu 3 canate mobile si RD4-300 cu 4 canate mobile.

Ușile rotative RD3-300 și RD4-300 sunt spectaculoase, realizate integral din sticlă, cu trei și patru canate mobile, cu tavan de sticla , opțional cu lumini LED integrate, sunt o capodoperă tehnologică pentru orice clădire. Cu ușa rotativă din sticlă, clima dvs. interioară va fi protejată împotriva infiltrării nedorite a aerului exterior, permițându-vă să vă controlați consumul de energie, fără a reduce intrarea primitoare și luxoasă.

Ușile rotative din sticlă pot fi utilizate atât pentru instalare la interior, cât și la exterior, individual sau pentru mai multe intrări principale.

Respectarea siguranței

ASSA ABLOY RD3-300 și RD4-300 sunt pe deplin conforme cu standardul de siguranță EN 16005.

Uși rotative de securitate cu control acces

Gestionează îndeaproape accesul cu ușile rotative de securitate RD3A1 și RD4A1

Ușile rotative de securitate cu control acces RD3A1 și RD4A1 sunt proiectate pentru a face față cerințelor de acces restricționat într-o singură direcție. Aceste uși sunt ideale pentru situațiile în care ușa trebuie să fie deschisă, dar blocată, sau ușa trebuie să fie deschisă fără a sacrifica controlul climatului sau a crește costurile cu energia.

Ușa rotativă de securitate cu control acces RD4A2 creează o intrare atractivă, dar foarte sigură, care controlează accesul în două direcții. O caracteristică de separare de urgență permite canatelor ușii să se deschidă și să creeze o cale de evacuare clară. Oferind o separare completă a mediului interior și exterior, această ușă rotativă poate ajuta la reducerea zgomotului, precum și a costurilor de încălzire și / sau răcire.

Ușa rotativă de securitate cu control acces este perfectă ca intrare principală sau pentru personal sau ca intrare într-o zonă restricționată, deoarece poate fi programată pentru a permite accesul autorizat, împiedicând în același timp trecerea neautorizată în una sau două direcții.

Oferind o separare completă a mediului interior și exterior, aceste uși rotative pot ajuta la reducerea zgomotului, precum și a costurilor de încălzire și / sau răcire. Sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a face față unei game de nevoi de trecere. Toate cele trei modele pot fi comandate în mai multe configurații diferite care pot fi combinate pentru a se potrivi practic cu orice clădire și sunt proiectate pentru a fi așezate direct pe suprafața finisată a podelei, fără a necesita fundații speciale.

Respectarea siguranței

Ușile rotative RD3A1, RD4A1 și RD4A2 sunt pe deplin conforme cu standardul de siguranță EN 16005.

Uși ermetice

Sistem de uși glisante pentru controlul igienei în camere curate.

Pentru mediile de camere curate din spitale, laboratoare și alte facilități în care cerințele de igienă și controlul infecțiilor sunt mari. Ușa glisantă ermetică este special concepută pentru a fi utilizată în camere curate.

Sistemul de uși glisante ermetice este special conceput pentru a fi utilizat în zone în care sunt necesare uși curate, igienice, cu etanșare mare. Acestea oferă o intrare etanșă pentru medii de camere curate, cum ar fi săli de operații, instalații de producție farmaceutică, facilități de preparare a alimentelor și laboratoare.

Uși glisante pentru acasă

Sistemele de automatizare îți fac casa mai confortabilă și mai practică și ajută persoanele în vârstă sau cu dizabilități să se deplaseze cu ușurință.

Ușile de la lifturi, ușile de intrare, ușile dormitorului, ușile toaletei și obloanele exterioare pot prezenta deseori o problemă pentru astfel de persoane.

Putem oferi soluții sigure, compacte și ușor de instalat, chiar și pe cadre existente și care necesită o întreținere redusă.

Sisteme de profile de aluminiu pentru canatele usilor automate

Concepute special pentru a satisface nevoile de executie a ușilor pietonale automate. Gama largă de soluții de profile de aluminiu pentru canate mobile și fixe sunt perfecte pentru instalare în orice context arhitectural: pot fi realizate conform cerințelor în cele mai variate configurații și culori și pot fi echipate cu dispozitive care, în caz de urgență, permit împingerea imediată – deschizându-se la cea mai mică presiune. Pentru a optimiza spațiul și a avea cea mai largă trecere, toate canatele mobile din aluminiu au si un sistem telescopic de deschidere.

Profile type :

 • Full glass doors (glass : 10 and 12 mm )
 • Slim profile (glass :6, 8, 10 and 12 mm )
 • Economic profile with tickness up to 30 mm (glass :6, 8, 10, 12 and 22 mm)
 • Standard universal profiles up to 48mm (glass :6, 8, 10, 12, 30, 40 mm)

Typology of automatic sliding doors :

 • 1 mobile wing
 • 1 mobile wing + 1 fixed wing
 • 2 mobile wings
 • 2 mobile wings + 2 fixed wings
 • 1+1 telescopic mobile wings
 • 2+2 telescopic mobile wings + 2 fixed wings

There are three antipanic breakout systems available for 48mm thickness profiles:

 • breakout system for inward sliding wings only
 • breakout system for outward sliding wings only
 • full breakout system for both wings and fixed side panels.

This device also makes the door suitable as an EMERGENCY EXIT.

Accesorii

Toate sistemele de automatizare trebuie completate cu accesorii de comandă, control și siguranță compatibile cu componentele dispozitivului de operare și standardele actuale.

Uși glisante automate

Tipologia ușilor glisante automate:

 • 1 canat mobil
 • 1 canat mobil + 1 canat fix
 • 2 canate mobile
 • 2 canate mobile + 2 canate fixe
 • 1 + 1 canate mobile telescopice
 • 2 + 2 canate mobile telescopice + 2 canate fixe

Există trei sisteme antipanica de tip break-out pentru profile cu grosime de 48 mm:

 • sistem break-out pentru canatele mobile cu deschidere spre interior
 • sistem break-out pentru canatele mobile cu deschidere spre exterior
 • sistem break-out complet pentru canatele mobile si fixe cu deschidere spre exterior

Acest dispozitiv face, de asemenea, ușa potrivită ca IEȘIRE DE URGENȚĂ.

DE LA EXTRA-ÎNGUST PENTRU EXTRA-LARG
 • 1 sau 2 canate mobile standard de la 715 mm la 3.240 mm
 • Telescopic: de la 1.100 mm la 4.320 mm
CAMPION DE CATEGORIE GREA

Operatorii pentru canate standard sau grele vă permit să alegeți în mod convenabil între o varietate de sisteme de profile de aluminiu pentru canatele mobile și oferă diferite niveluri de performanță în ceea ce privește greutatea canatelor; acest lucru înseamnă că operatorul se poate potrivi cu ușurință toate aplicațiile:

 • Standard : până la 120 kg pentru 1 canat și 200 kg pentru 2 canate
 • Greutate standard:  până la 150 kg pentru 1 canat și 280 kg pentru 2 canate
 • Telescopic : până la 240 kg pentru 1 + 1 canat și 320 kg pentru 2 + 2 canate
INTELIGENT
DESIGN INOVATIV
UȘOR DE INSTALAT
TEHNOLOGII SMART
ÎN CONFORMITATE CU DIRECTIVELE ȘI STANDARDELE UE

Uși batante

Sunt potrivite pentru aplicații precum:

 • trafic intens si consum redus de energie,
 • intrări interioare și exterioare,
 • uși cu unul sau două canate mobile batante,
 • usi cu împingere și/sau tragere,
 • uși antifoc,
 • căi de evacuare cu opțiune de panică opțională în ambele direcții cu resetare automată și evacuarea fumului prin funcționalitate inversă.

Respectă reglementările de siguranță EN 1634-1, DIN 18263-4, EN 16005 și EN 1158.

Soluția care vă îndeplinește toate nevoile

UN DESIGN MODERN ȘI FUNCȚIONAL

Cu o înălțime totală de doar 70 mm, acest operator are un aspect elegant și modern, care se potrivește perfect nevoilor de design ale clădirilor contemporane.

INTRARE FĂRĂ BARIERE
SIGURANȚĂ PESTE TOT
AUTOMATIZARE INTELIGENTĂ PENTRU A VĂ FACE VIAȚA MAI UȘORĂ

Performanţă

 • Performanță ridicată cu greutatea ușii de până la 200 kg și operator mecanic servo-asistat, controlat cu encoder
 • Operator versatil : componente puternice și auto-monitorizare în timp real a stării operatorului
 • Siguranță garantată de caracteristicile tehnologice, sistemul de control al deschiderii și semnalul de siguranță pentru detectarea mișcării
 • Nivel de zgomot foarte scăzut.

Convenabil și flexibil

 • Instalare, configurare și întreținere ușoare în versiunile PUSH și PULL disponibile
 • Selectare ușoară a programului pentru extinderea funcțiilor (cu un card), dacă este necesar
 • Un operator corespunde cerințelor specifice de instalare (uși cu două canate, instalare in zone cu vânt puternic, acces controlat cu cheie)
 • Miscare asistată electric: întreaga operațiune de deschidere este realizată de o putere redusă, asistată de motor, făcându-l o soluție ideală pentru utilizatorii cu sau fără dizabilități.

Ușile rotative

Toată gama dintr-o privire

Pentru informații tehnice suplimentare despre modelele individuale, vă rugăm să consultați fișele tehnice ale produsului

Uși ermetice

Operatorul pentru ușile ermetice este un sistem de automatizare pentru ușile cu închidere ermetică pe toate cele 4 laturi; pe măsură ce se închide, canatul se deplasează vertical și orizontal pentru a apăsa pe garnituri de-a lungul întregului perimetru al cadrului și de-a lungul podelei.

Sistemele de automatizare ermetice pentru uși automate cu etanșare verticala ermetică și etnșare orizontală semiermetică: canatul mobil asigură o etanșare parțială, așezată pe montanții cadrului și atingând traversa podelei.

Funcționare super silențioasă

Toate versiunile oferă funcționare foarte silențioasă, datorită garniturilor anti-vibrații, făcându-le ideale pentru medii în care confortul, liniștea și o primire caldă sunt cerințe indispensabile și fundamentale.

Igiena maximă

Marginile rotunjite și părțile vizibile fără șuruburi împiedică acumularea prafului, facilitând curățarea. Energia electrostatică care s-ar fi putut acumula pe aripile în mișcare este descărcată permanent, evitându-se astfel și acumularea de praf. Ușile automate trebuie să garanteze libertatea de mișcare în condiții de igienă absolută și siguranță atât pentru pacienți, cât și pentru lucrătorii din domeniul sănătății, fără a intra în contact cu canatele mobile al ușilor.

Întreaga gamă acoperă pe deplin aceste nevoi.

Siguranță maximă

Detectoarele de mișcare pot fi încorporate în automatizare și ascunse. În consecință, acestea împiedică acumularea clasică de praf de pe carcasa acestora.

De asemenea, asigură protecție nu numai în zona de trecere a ușii, ci și în lateralul golului de trecere, prevenind impactul accidental cu obstacole neprevăzute. Acestea sunt indispensabile atunci când trec scaunele cu rotile și targa cu pacienți și nu pot fi detectate de fotocelule tradiționale.

Capacitate maximă

Versiunea semi-ermetică satisface pe deplin cerințele sectorului radiologic, în care canatele mobile sunt protejate împotriva razelor X cu plumb ceea ce determină și o greutate semnificativă.

Disponibilitate maximă a finisajelor

Operatorii ermetici și semiermetici sunt disponibili în toate culorile RAL, în finisaje anodizate (de la argint natural la titan lustruit) cu panouri cu suprafețe din HPL laminat în gama de culori Abet / Print sau pot fi echipate cu protecții din oțel inoxidabil AISI 304 și aripi în finisaj inox periat.

Uși glisante pentru acasă

MOVE YOUR FRAMES SILENTLY

Automation system for sliding frames; easy to install, versatile and silent. Its main features are its small size and the possibility of installing various control systems with push-buttons, radar and other contacts.

For sliding doors weighing up to 80 kg.


Easy to use

Ditec Olly E is a compact, reliable automation designed to quickly automate internal and external window and door frames.


Convenience

Ditec Olly E features silent operation and can move wings up to 80 kg. The automation is controlled through a pushbutton panel or a remote control. These controls allow users to open external window frames without having to open the windows and be exposed to unpleasant temperature changes.


Truly practical

Window and door frames can be centrally controlled by positioning all control switches in a single area of the house.This clever solution allows users to open and close all window and door frames from a single point, improving the quality of their daily life.

It is particularly beneficial for older or physically impaired users, who will be able to open and close door and window frames from the central control switches without having to move from room to room or to leave the house.

SISTEMUL DE AUTOMATIZARE CARE SIMPLIFICĂ VIAȚA!

De dimensiuni mici, de performanță mare

Concepută cu economia de spațiu în minte, automatizarea poate fi instalată și pe usile glisante încastrate în perete.

Pentru orice cerință

Automatizarea este disponibilă în trei versiuni: cu radar cu infraroșu pentru funcționare automată și / sau cu panou cu buton și / sau telecomandă.

Două seturi practice de montare

Automatizarea este furnizată complet cu două seturi separate pentru a alcătui ușile glisante cu 1 sau 2 canate. Seturile constau în:

 • un actuator complet cu panou de control
 • rola de capat
 • cureaua de transmisie
 • accesoriile pentru curea
 • sisteme de fixare
 • profil suport și capac de închidere.

Trăsături distinctive

 • PLUG & PLAY
 • PULL AND GO: se deschide și se închide trăgând ușor în direcția de glisare
 • LOW ENERGY: se deschide și se închide cu energie și viteză reduse

Sisteme de profile de aluminiu pentru canatele usilor automate

Tipul profilului:

 • Uși integrale din sticlă (sticlă: 10 și 12 mm)
 • Profil subțire (sticlă: 6, 8, 10 și 12 mm)
 • Profil economic cu grosime de până la 30 mm (sticlă: 6, 8, 10, 12 și 22 mm)
 • Profiluri universale standard de până la 48 mm (sticlă: 6, 8, 10, 12, 30, 40 mm)

Tipologia ușilor glisante automate:

 • 1 canat mobil
 • 1 canat mobil + 1 canat fix
 • 2 canate mobile
 • 2 canate mobile + 2 canate fixe
 • 1 + 1 canate mobile telescopice
 • 2 + 2 canate mobile telescopice + 2 canate fixe

Există trei sisteme antipanica de tip break-out pentru profile cu grosime de 48 mm:

 • sistem break-out pentru canatele mobile cu deschidere spre interior
 • sistem break-out pentru canatele mobile cu deschidere spre exterior
 • sistem break-out complet pentru canatele mobile si fixe cu deschidere spre exterior

Acest dispozitiv face, de asemenea, ușa potrivită ca IEȘIRE DE URGENȚĂ.

Healthcare sector

Access in area with hygienic environments refers in most of the cases to operating theatres, where hermetic doors help maintain the sterile environment by both their ability to close hermetically and their easy-to-clean properties, but also to access into medical facilities for medics and visitors .