Control acces software

XAltas - soluția definitivă pentru securitate!

XAtlas este software-ul de management al securității companiei. Modular, scalabil, multi-companie și multi-site, cu informații distribuite care pot fi extinse în orice moment și care se adaptează nevoilor companiei în schimbare.

XAtlas crește odată cu compania. Sistemul este scalabil, multi-companie, multi-site și crește odată cu dimensiunea companiei. Acesta este motivul pentru care datele sunt supuse unor reguli stricte de garantare a confidențialității și a vieții private, respectând cele mai riguroase standarde.

XAtlas este un sistem de securitate integrat care monitorizează constant toate echipamentele și subsistemele conectate și permite configurarea de la distanță, evitând astfel intervențiile costisitoare la fața locului. Datorită funcției de reguli de relaționare automată, sistemul aplică automat cele mai bune reguli de intervenție pe baza tipului de situație care apare. De exemplu, dacă are loc o încercare de acces neautorizat, înregistrările video ale evenimentului sunt marcate și salvate automat, astfel încât operatorul să poată fi avertizat în timp real.

Controlul accesului se efectuează pentru toți oamenii, atât angajații companiei, cât și vizitatorii sau colaboratorii externi, precum și pe toate vehiculele care intră în incinta companiei.

Este posibil în orice moment să se cunoască situația referitoare la prezența oamenilor și a vehiculelor în zonele companiei, pentru a garanta o intervenție eficientă a echipelor de urgență în caz de dezastru sau accident.

XAtlas împărtășește informațiile cu alte programe ale companiei, cum ar fi gestionarea prezenței, gestionarea turelor, gestionarea cantinei și multe altele, permițând optimizarea fluxurilor de informații.

XAtlas administrează un număr nelimitat de companii, sucursale și utilizatori; aceste caracteristici, împreună cu scalabilitatea și completitudinea funcțională, fac acest produs potrivit pentru realități de orice dimensiune, tip și sector.

XAtlas garantează confidențialitatea totală a datelor. Accesul la software și la toate informațiile este protejat urmărind toate operațiunile efectuate de operatori.

XAtlas permite integrarea subsistemelor de securitate: alarme, supraveghere video, protecție perimetrală, prevenirea incendiilor și multe altele. O soluție unică, integrată, realizată cu cele mai bune instrumente tehnologice pentru a face munca de zi cu zi mai ușoară și pentru a garanta securitatea maximă pentru oameni, active și informații.

Acces cu aplicația mobilă

Oltre Suite este o soluție integrată, bazată pe cloud, ideală pentru gestionarea tuturor aspectelor legate de programul de lucru și siguranța personalului. Include managementul prezenței și absenței personalului, controlul accesului, colectarea datelor de producție și gestionarea turelor. Este o ofertă inovatoare, destinată și colaboratorilor de telefonie mobilă, care poate fi accesată de orice utilizator autorizat de oriunde.

Este o suită cu o multitudine de funcții care se adaptează companiilor din orice sector și dimensiune.

Fiecare aplicație din Suite este integrată nativ cu celelalte aplicații. Oltre Suite are o singură bază de date, astfel încât procesele integrate să poată fi construite, în funcție de nevoile clientului. Baza de date unică asigură integrarea completă a diferitelor module software, permițând astfel optimizarea proceselor și simplitatea în obținerea informațiilor atunci când este necesar.

Informațiile sunt puse la dispoziție la diferite niveluri ale companiei, conform unui sistem detaliat, foarte personalizabil, care vizualizează forța de muncă, datele grupate și raportarea specifică.

Interfața, comună tuturor aplicațiilor, este deosebit de intuitivă și eficientă; este dezvoltat cu scopul de a simplifica timpii și modurile de utilizare. Toate serviciile se află într-un tablou de bord unic.

Oltre Suite poate fi utilizată oriunde și de pe orice dispozitiv: terminal, PC, tabletă sau smartphone.

Este, de asemenea, Cloud, Web, Mobile … conceput pentru compania dvs.!

Healthcare sector

Access in area with hygienic environments refers in most of the cases to operating theatres, where hermetic doors help maintain the sterile environment by both their ability to close hermetically and their easy-to-clean properties, but also to access into medical facilities for medics and visitors .